Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Η καθεστωτική δημοτική αρχή του μπάχαλου και του χαβαλέ θα καταρρεύσει με κρότο" !!!

0Ντροπή και μόνο.
Αυτή η καθεστωτική δημοτική αρχή, "μάστορας" της εκλογικής συναλλαγής και του διαφημιζόμενου ανύπαρκτου έργου, θα καταρρεύσει με κρότο, όπως και ήρθε ως κομητης το 2010.
Θα καταρρεύσει παίρνοντας μαζί της ταισμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που αποθεώνουν τις "γαλοτσες" και τα παραμύθια χρηματοδοτήσεων και αποκρύπτουν την παρακμή, παίρνοντας μαζί ψευτοαυτοδιοικητικούς που το μόνο που ήθελαν ήταν καλύτερες προσφορές για μεταγραφή , και επαγγελματίες κακοπληρωτές με ψήφο. Θα καταρρεύσει όμως αφήνοντας και ένα τεράστιο μπάχαλο και χαβαλέ παντού!!!
Αυτό όμως με κόπο θα διορθωθεί!!!

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Η καθεστωτική δημοτική αρχή του μπάχαλου και του χαβαλέ θα καταρρεύσει με κρότο" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator