Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "κ.Δήμαρχε αποκρύπτεις την αλήθεια και ψεύδεσαι απαράδεκτα"

0



Την 1η Σεπτεμβρίου κ.Δήμαρχε ανεβάσατε την πρώτη φωτογραφία από "το αντλιοστάσιο Λαύκας-Καστανιάς-Δροσοπηγής που ολοκληρώνεται", ως εσείς γράψατε, με κοινοποίηση των ονομάτων των Προέδρων Καστανιάς και Δροσοπηγής......

Αποκρύπτεις την αλήθεια και ψεύδεσαι απαράδεκτα!!!!!! Και εξηγούμαι:

1) Ο συγκεκριμένος κάμπος έχει αντλιοστάσιο, δεν ποτίζει ο κόσμος με παγούρια ή κουβάδες τόσες δεκαετίες. Αυτό που κατασκευάζεις θα είναι συμπληρωματικό για το λεγόμενο τμήμα του "Σουρίου". Όταν ΘΑ συνδεθεί, όταν ΘΑ ολοκληρωθεί.

2) Ο κάμπος αυτός έχει αντλιοστάσιο, εργο του μακαρίτη Υπουργού του Πασοκ Ιωάννη Ποττάκη, το οποιο συντηρησαν επί δεκαετίες με ανταποδοτικά τέλη οι αγρότες μας και οι Δημοτικές Αρχές Στυμφαλίας.

3) Οι 3 φωτογραφίες δίπλα είναι λοιπόν αυτές του ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ που διαχειρίζεσαι επί 10 χρόνια ως Δήμαρχος και της Στυμφαλίας με τους Αντιδημάρχους σου Στυμφαλίας.

ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ στις συνδέσεις και ΠΑΝΙΑ!!!! Αυτός είναι ο δυνατός Δήμος. Αυτές είναι οι χρηματοδοτήσεις.

Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για όσους εισέρχονται, κατάρρευση της λειτουργίας του με καθημερινό πρόβλημα στην άρδευση των κτημάτων, απουσία οποιασδήποτε συντήρησης εδώ και χρόνια, ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ και ΠΛΗΡΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΑ αρδευτικά τέλη προς εκτεταμένη ψηφοθηρία επί 3 χρόνια συνεχώς πριν τις εκλογές και φέτος.

Κρίμα σε όσους επιλέγουν ακόμα να παραμένουν ανενημέρωτοι και να τρώνε κάθε παραπληροφόρηση!!!!!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "κ.Δήμαρχε αποκρύπτεις την αλήθεια και ψεύδεσαι απαράδεκτα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator