Η Διοίκηση του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ για τον COVID-19

0Η Διοίκηση του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ σε συνεννόηση με την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων ενημερώνει το κοινό ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) τα άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα με COVID-19 και δεν φέρουν συμπτώματα, θα πρέπει να παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

Σε περίπτωση εμφάνισης οποιουδήποτε συμπτώματος ύποπτου για Covid-19 (πυρετός, βήχας, δύσπνοια, κτλ) θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 210-5212054) και τον ιδιώτη γιατρό τους για περαιτέρω οδηγίες.

Μετά τα ανωτέρω, παρακαλούνται οι πολίτες να ακολουθούν πιστά τις ανωτέρω οδηγίες και να μην προσέρχονται λόγω φόβου και ανησυχίας στο νοσοκομείο. Το Νοσοκομείο μας θα διενεργεί έλεγχο για covid-19 εφόσον έχουν ακολουθηθεί προηγουμένως οι ανωτέρω οδηγίες και συστάσεις του ΕΟΔΥ.

Τέλος, κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες για τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, δίνοντας έμφαση στην προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού (ηλικιωμένους, χρονίως πάσχοντες, ανοσοκατασταλμένους), καθώς όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥΔημοσίευση: Αυγούστου 06, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Διοίκηση του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ για τον COVID-19"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator