Σεμινάριο στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων

0Στα πλαίσια των απαιτήσεων του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία » ο Δήμος και οι υπεύθυνοι της ακτής υποχρεούνται να παρουσιάσουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικές δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Μία από τις δραστηριότητες αυτές, όπως αναφέρονται και στον πίνακα ανακοινώσεων του προγράμματος στην παραλία « Καλάμια » έχει τίτλο :

Σεμινάριο στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους για την ανάγκη προστασίας της φύσης

Σκοπός της παρουσίασης ήταν η σωστή και συνεχής καθαριότητα της ακτής, η προσεγμένη φροντίδα των χώρων πρασίνου, η καλή συμπεριφορά προς το κοινό και τις επιχειρήσεις.

Το Σεμινάριο έγινε στις 29/7/2020 στης αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και προσήλθαν οι αντιδήμαρχοι, οι επιστάτες της καθαριότητας, προσωπικό της καθαριότητας του Δήμου , και ειδικού συνεργάτες του Δήμου.

Παρουσιάστηκαν τα κριτήρια της Γαλάζιας Σημαίας με έμφαση την περιβαλλοντική διαχείριση για την φροντίδα της ακτής Καλάμια και υπήρχε ανταλλαγή απόψεων.
Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σεμινάριο στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator