Γ. ΠΙΕΤΡΗΣ: "ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ"

0Οι έκτακτες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου, έχουν πλέον αντικαταστήσει πλήρως την θεσμική του λειτουργία και στην πράξη έχουν αδρανοποιήσει τον ρόλο του δημοτικού συμβούλου.

Αυτή η πρακτική του δημάρχου, με βρίσκει απόλυτα αντίθετο και δεν προτίθεμαι πλέον να νομιμοποιώ και εγώ με την παρουσία μου τέτοιες συνεδριάσεις.

Μέσα σε 7 μήνες έχουμε κληθεί 11 φορές να ψηφίσουμε εκβιαστικά σε επείγουσες συνεδριάσεις θέματα που όφειλαν οι υπηρεσίες να προγραμματίσουν έγκαιρα και σωστά με την επίβλεψη των αντιδημάρχων και του δημάρχου.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δίνω διαρκώς άλλοθι στην ανευθυνότητα και την προχειρότητα.

Ορίστηκαν από τον Κορινθιακό λαό να κάνουν την δουλειά τους και οφείλουν να την κάνουν σωστά και με προγραμματισμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΠΙΕΤΡΗΣ: "ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator