Μητσοτάκης για την επιχείρηση διάσωσης στη Χάλκη: Συγχαρητήρια στο Λιμενικό - ΒΙΝΤΕΟ

0Στην έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στο περιστατικό με το ναυάγιο σκάφους ανοιχτά της Χάλκης, δίνοντας συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα.

"Συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα και όλες στις ένοπλες δυνάμεις που συνεργάστηκαν χθες το βράδυ υπό αντίξοες συνθήκες στη μεγαλύτερη επιχείρηση διάσωσης, που έγινε τους τελευταίους μήνες στο Αιγαίο, στη Χάλκη. Σχεδόν 100 ζωές σώθηκαν. Είναι μια ακόμα τρανή απόδειξη ότι η δράση μας στις θάλασσες δεν είναι μόνο εθνική αλλά και ανθρωπιστική. Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιμένουν να μεταδίδουν fake news για δήθεν αδιαφορία της Ελλάδας για ανθρώπους που κινδυνεύουν στη θάλασσα" είπε ο Πρωθυπουργός.

Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μητσοτάκης για την επιχείρηση διάσωσης στη Χάλκη: Συγχαρητήρια στο Λιμενικό - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator