Πρωτοβουλία του Μάρκου Λέγγα: “Να αγοράσει ο δήμος Σικυωνίων μάσκες για τα παιδιά σε όλα τα σχολεία”

0Μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήρε ο Μάρκος Λέγγας, επικεφαλής της παράταξης “συνΔΗΜΟΤΕΣ” δήμου Σικυωνίων, με αφορμή τον διάλογο που έχει ανοίξει στην κοινωνία γύρω από την χρήση των μασκών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να γίνεται χρήση μάσκας καθημερινά στα σχολεία -και μάλιστα με το κόστος να επιβαρύνει τους πολίτες- ο κ. Λέγγας, με δημόσια ανάρτησή του, κάλεσε τον δήμο Σικυωνίων να προμηθευτεί ο ίδιος τις μάσκες και να τις χορηγεί στους μαθητές.

“Δωρεάν μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στον Δήμο Σικυωνίων ΤΩΡΑ!” γράφει στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων. “Ενόψει του ανοίγματος των σχολικών μονάδων ας προμηθευτούμε σύντομα επαρκή ποσότητα μασκών για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων μας. Τόσα χρήματα πήγαν στράφι για παγουρίνια και άλλες “πολιτιστικές” φανφάρες , ας πάρουμε άμεσα και σύντομα μιαν απόφαση στην Οικονομική Επιτροπή που να έχει αξία για τον δημότη μας και ουσιαστικό κοινωνικό αντίκτυπο…“.

Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτοβουλία του Μάρκου Λέγγα: “Να αγοράσει ο δήμος Σικυωνίων μάσκες για τα παιδιά σε όλα τα σχολεία”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator