ΚΙΑΤΟ: Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητά ο Παπαγεωργίου για τον κορονοϊό

0Είναι αυτονόητο οτι το να κολλήσει κάποιος κορωνοιο δεν είναι ντροπή. Ομοίως κάποιος που κόλλησε δεν είναι ένοχος για κάτι.
Από την άλλη είναι υποχρέωσή μας να λάβουμε όλα τα μέτρα ως Δήμος προς αποφυγή επέκτασης του προβλήματος αλλά και για την επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών, ώστε να μην έχουμε φαινόμενα πανικού ή ανθρωποφαγίας.
Προς τούτο ζητώ δημοσίως αλλά και με τηλεφωνική επικοινωνία μου με τον Προεδρο του Δημ. Συμβουλίου έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση και να ενημερωθούμε τοσο οι δημοτικές παρατάξεις όσο και οι πολιτες αναλυτικά για τα έως τώρα δεδομένα.

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητά ο Παπαγεωργίου για τον κορονοϊό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator