Κόρινθος - Περιβολάκια: Το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας !!!

1



ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΕΤΡΗ

Οι μήνες και τα χρόνια περνούν, με την κεντρική πλατεία της πόλης της Κορίνθου, να είναι ένα ατέλειωτο γιαπί που προκαλεί και ταλαιπωρεί τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης.

Ο εργολάβος δείχνει να έχει πλήρη αδυναμία να εκτελέσει το έργο και παρά τις παρατάσεις που του δίνει η δημοτική αρχή, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.

Οι συνεχόμενες παρατάσεις που δίνει ο δήμαρχος δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στην δημιουργία απαιτήσεων από την πλευρά του εργολάβου και μεγαλύτερη ταλαιπωρία για όλους μας.

Ο κ. Νανόπουλος ανέλαβε την ευθύνη να ολοκληρώσει την πλατεία και έχει εξαγγείλει τρείς φορές ότι θα κάνει εγκαίνια.

Αντ' αυτού διαπιστώνουμε ότι ο εργολάβος έχει εγκαταλείψει το έργο και δεν γίνεται καμία εργασία εδώ και καιρό.

Οφείλει ο δήμαρχος να δώσει λύση καθαρή και άμεση στο νέο γεφύρι της Άρτας που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας του νομού.

Η κατάσταση που βρίσκεται η πλατεία, δείχνει και την αδυναμία της δημοτικής αρχής να πάρει αποφάσεις και να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα θέματα του δήμου.

Ο εργολάβος πρέπει να κηρυχθεί έκπτωτος και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του, προκειμένου να πάρουν τα περιβολάκια την μορφή που αξίζει στην πόλη και περιμένουν 3 σχεδόν χρόνια τώρα οι Κορίνθιοι πολίτες και αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα περιμένουν και άλλα τρία..!

Το θέαμα της εγκαταλειμμένης κεντρικής μας πλατείας δεν τιμά κανένα μας.

Οι Κορίνθιοι δεν μπορούν και δεν θέλουν να δεχθούν αυτή την μοίρα για την πόλη που αγαπάνε.

Θα αναλάβουμε όποια πρωτοβουλία χρειαστεί για να ξεμπλοκάρει το βαλτωμένο έργο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Αυγούστου 27, 2020

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόρινθος - Περιβολάκια: Το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας !!!"
Christos είπε...

ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ . ΟΛΗ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ .
ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΔΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΛΑΚΠΟΥΒΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .
ΣΤΗ ΔΙΧΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΡΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ . ΝΑΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ .


31 Αυγούστου 2020 στις 6:48 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator