ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Ουδέποτε συνεδρίασε η πολιτική προστασία - Ενημερώθηκα από τρίτους για την ανακοίνωση δήθεν της πολιτικής προστασίας"

0Πληροφορήθηκα μόλις ανακοίνωση απο τον κ.Μυττα Ιωαννη, μέλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.
Σε αυτην την Επιτροπή μετέχει ο Δήμαρχος, εγώ και ο κ.Μυττας.
Ενημερώθηκα απο τρίτους για αυτήν την ανακοίνωση δήθεν της Πολιτικής Προστασίας. Ουτε ποτέ συνεδριάσαμε ουτε είχα έστω τηλεφωνική ενημέρωση.
Επομένως η ανακοίνωση αυτή και η ευθύνη αυτης ανήκει στον υπογράφοντα αυτην και οχι στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας που ποτέ δεν συνεδρίασε.
Για καποιο λογο-δεν καταλαβαίνω για ποιον- δεν εγινε δεκτό ουτε να συνεδριασει Δημοτικό Συμβούλιο ουτε να υπάρξει κοινή ανακοίνωση- ενημερωση απο όλους μας. Ομοίως δεν ξέρω τι μετρα θα ληφθούν εναντιον των μεσων που διέδωσαν φημες για δήθεν εντονο πρόβλημα. Θα περιμένω και εκεί ανακοίνωση καποιου κυρίου να μάθουμε τι και πως.
Εύχομαι να πάνε κατά τ' αλλα όλα καλά για όλους μας.

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Ουδέποτε συνεδρίασε η πολιτική προστασία - Ενημερώθηκα από τρίτους για την ανακοίνωση δήθεν της πολιτικής προστασίας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator