Τρία μηχανήματα κατά του COVID-19 στο Γ.Ν. Κορίνθου δωρεά της εταιρίας ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ Α.Ε.

0



Το Ευχαριστώ του Διοικητή Γρ. Καρπούζη προς τον Χρ Τσαούση

Από σήμερα το Νοσοκομείο μας προσέθεσε στην “φαρέτρα” του και άλλα τρία μηχανήματα κατά του COVID! Διαθέτουμε πλέον και μηχάνημα μοριακής ανάλυσης!
Ευχαριστούμε τον Χρήστο Τσαούση που μας μας όπλισε!Κάθε μέρα και καλύτεροι!!

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζης ευχαρίστησε τον Κορίνθιο επιχειρηματία Χρήστο Τσαούση για την μεγάλη δωρεά του στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου
εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες της στην εταιρεία ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ
– Χ.Β. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. για την μεγάλη ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο της στην κοινωνία, θεωρώντας καθήκον της να ενισχύσει το σύστημα υγείας, στις έκτακτες ανάγκες που διέρχεται η χώρας μας, με μια
τεράστια δωρεά ειδών ειδικού νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Γ.Ν. Κορίνθου και συγκεκριμένα :
Αυτόματο μοριακό αναλυτή CeneXpert του οίκου Cepheid των ΗΠΑ
για ποιοτική ανίχνευση του SARS-COV-2 του ιού που προκαλεί το
Covid-19, της εταιρείας ΔΕΛΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ.
Θάλαμο κάθετης νηματικής ροής, βιολογικής ασφάλειας CLASSII
μοντέλο ΒΙΟ ΙΙ ADVANCE PLAUS 4 και βάσης στήριξης 770mm της
εταιρείας ΤΕΧΝΟΔΙΑΓΝΩΣΗ Μ ΕΠΕ Techno Lad0020.
Κλίβανο επώασης του οίκου Memmert τύπος ΙΝm 110 (single display) χωρητικότητας 108 L προέλευσης Γερμανίας της εταιρείας ΦΟΙΝΙΞ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
Επικροτούμε και θαυμάζουμε την αλληλεγγύη της πιο πάνω χορηγού
μας απέναντι στην κοινωνία, όπως αποδεικνύεται από την ανωτέρω κοινωνική προσφορά της. Γνωστοποιούμε επίσης ότι πολύ σύντομα, με την παραλαβή του παραπάνω εξοπλισμού, το Γ.Ν. Κορίνθου θα έχει την δυνατότητα εντός χρονικού διαστήματος μιας περίπου ώρας να εξάγει αποτελέσματα για τους εκτάκτως προσερχόμενους στο νοσοκομείο μας ασθενείς.

Με ευγνωμοσύνη
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρία μηχανήματα κατά του COVID-19 στο Γ.Ν. Κορίνθου δωρεά της εταιρίας ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ Α.Ε."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator