ΚΙΑΤΟ: Σε άθλια κατάσταση η μοναδική παιδική "χαρά" στην παραλία της πόλης

0


Σε αυτή την παιδική λύπη.....Που από την γέφυρα μέχρι τον Πέλοπα δεν υπάρχει δεύτερη .....Ο δήμος μας αντί να φτιάξει το μαύρο χαλι που έχουν κ είναι κίνδυνος για όλα τα παιδιά.....έβαψε μπλε το κτίριο απέ ξω τής γεννήτριας...!!!!Τους δείχνουμε το φεγγάρι αυτοί κοιτάνε το δάχτυλο......!!!άξιοι της μοίρας μας...

Χρήστος Μούκας

Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Σε άθλια κατάσταση η μοναδική παιδική "χαρά" στην παραλία της πόλης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator