Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: Το Δ.Σ. Κορινθίων καταδίκασε την αυθαίρετη ενέργεια του Δήμου να κόψει τα ελαιόδεντρα στο Περιγιάλι - ΒΙΝΤΕΟ

0



ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΚΡΙΖΩΣΗ 200 ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΩΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του τη Τετάρτη 8 Ιουλίου συζήτησε την αίτηση δημοτικών συμβούλων 4 δημοτικών παρατάξεων και 3 ανεξάρτητων συμβούλων, με θέμα "Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οικολογική και οικονομική καταστροφή της περιουσίας του Δήμου με την κοπή και εκρίζωση 200 ελαιοδένδρων στο ελαιοτεμάχιο του Δήμου (κληροδότημα Σακελλαρίου) έκτασης 13 στρεμμάτων στη θέση "Πασιά - Περιγιαλίου".

Μετά από λεπτομερή συζήτηση και έκθεση των γεγονότων από όλες τις πλευρές το Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισε την πρόταση της παράταξής μας και εμού προσωπικά (14 ψήφοι), η οποία έχει ως εξής:

► Καταδικάζει τις αυθαίρετες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την καταστροφή και εκρίζωση 200 περίπου ελαιοδένδρων.

► Ζητά να γίνει έρευνα και καταλογισμός τυχόν ευθυνών από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

► Να γίνει διαπαραταξιακή επιτροπή για την καταγραφή και εκποίηση με πλειοδοτικό διαγωνισμό των ξύλων.

Η πρόταση του Δημάρχου κ. Νανόπουλου για σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής έλαβε 13 ψήφους και δεν εγκρίθηκε από το Σώμα.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/07/2020 

Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: Το Δ.Σ. Κορινθίων καταδίκασε την αυθαίρετη ενέργεια του Δήμου να κόψει τα ελαιόδεντρα στο Περιγιάλι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator