ΚΙΑΤΟ: "Πρωταθλητής" στις χρηματοδοτήσεις, ουραγός στα έργα !!!

0



Ένα καλό ερώτημα για τον... "πρωταθλητή των χρηματοδοτήσεων" (όπως αυτοαποκαλείται ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος με συνεχή δελτία τύπου) θα ήταν: "που γίνονται τα έργα και δε βλέπουμε μια άσπρη μέρα στο Δήμο;;;".

Ένα δεύτερο και ακόμα καλύτερο θα ήταν: "έγινε καλύτερη η καθημερινότητα του Σικυώνιου πολίτη;;;" 

Ο Δήμος από όπου να τον "πιάσεις" είναι σε άθλια κατάσταση από όλες τις πλευρές... από το κέντρο της πόλης μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό. 

Στο Κάτω Διμηνιό η παιδική χαρά στον πευκιά έκανε 10 χρόνια να τελειώσει και τα παγκάκια στο ίδιο σημείο έχουν την εικόνα που βλέπετε παρακάτω.

Να θυμίσουμε πως από το σημείο αυτό διέρχονται χιλιάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες κάθε μέρα, οπότε καλό θα ήταν τα περί "πρωταθλητή" να μη βγαίνουν και πολύ έξω από τα όρια της... Μοσιάς !!!



Δημοσίευση: Ιουλίου 31, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: "Πρωταθλητής" στις χρηματοδοτήσεις, ουραγός στα έργα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator