ΚΟΡΙΝΘΙΑ: "Απλό και απέριττο" λιβάνισμα τοπικών ΜΜΕ την ώρα της μεγάλης μάχης για την κατάσβεση της πυρκαϊάς !!!

0



Απίστευτο "γλύψιμο" τοπικών ΜΜΕ την ώρα που η φωτιά στην Κορινθία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη !!!

Σχετικό και το σχόλιο του Δημήτρη Παπαγεωργίου στο fb:

"Με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Κορινθίας μας θέλω να πω οτι προσωπικά θα προτιμούσα πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς οι οποίοι θα έπαιρναν θέση και θα ζητούσαν αυστηρούς νόμους για εκείνους που θα χτίσουν στα καμμένα......για εκείνες τις επιχειρήσεις που θα φτιάξουν έδρες ή αποθήκες ή βιομηχανικές εκμεταλλεύσεις στα καμμένα.....που θα πάρουν θέση για τις ποινές των εμπρηστών που είναι ποινές "χάδι" μεχρι σήμερα....για την παρακολούθηση μέσω συστημάτων ασφαλείας των δρόμων που οδηγούν σε αυξημένου κινδύνου δάση και δασικές εκτάσεις....και φυσικά άλλα πολλά που μπορούν να προταθούν και να γίνουν.
Δυστυχώς αντ'αυτών διαθέτουμε "φωτογράφους", "μοντελάκια" και δημοσιογράφους που αναπαράγουν τις φωτογραφιες ακόμα και την ώρα που μάχονται οι πυροσβέστες μας με τις φλόγες με κίνδυνο της ζωής τους!!!
Συγχαρητήρια στους πυροσβέστες, στους εθελοντές πυροσβέστες και σε κανέναν άλλον!!!!"



Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: "Απλό και απέριττο" λιβάνισμα τοπικών ΜΜΕ την ώρα της μεγάλης μάχης για την κατάσβεση της πυρκαϊάς !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator