ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ 2020 - BINTEO

0ΠΑΡΟΥΣΑ
Πολιτική Λογοδοσία
Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη
Ένας χρόνος

Αγώνες στο κόμμα, στην Περιφέρεια, στην τοπική κοινωνία πολλά χρόνια για την πραγματοποίηση του ύψιστου ονείρου που ήταν μία έδρα στην Βουλή των Ελλήνων. Με στόχο την ανιδιοτελή υπηρεσία στους Κορίνθιους.

Ενας χρόνος για την βουλευτή Μαριλένα Σούκουλη στην Βουλή με το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ένας χρόνος αγώνες που συνεχίζονται με τον ίδιο και μεγαλύτερο ρυθμό.

Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ 2020 - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator