14η Ετήσια Έκθεση Σπουδαστών των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Global Arts Studios

0


To Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, στον Ισθμό της Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε η 14η Ετήσια Έκθεση Σπουδαστών των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Global Arts Studios.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θαύμασαν έργα από τα τμήματα Προετοιμασίας Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου - Πανελλήνιες εξετάσεις, Προετοιμασίας Εικαστικών Σπουδών - Σχολή Καλών Τεχνών, Foundation, 2D Animation - Κινουμένου σχεδίου, Ζωγραφικής - Παιδικό τμήμα Α΄ / Β΄, Σχεδίου / Ζωγραφικής - Μεταβατικό εφήβων και Ζωγραφικής Ενηλίκων.

Ο κ.Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Διευθυντής των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Global Arts Studios ευχαρίστησε τους επισκέπτες της Έκθεσης, τους σπουδαστές και τους γονείς τους και ευχήθηκε σε όλους ένα καλοκαίρι γεμάτο υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "14η Ετήσια Έκθεση Σπουδαστών των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Global Arts Studios"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator