Δήμος Σικυωνίων: Παραχωρήθηκε το πρ. Δημοτικό Σχολείο Φενεού για εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο

0Η καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε και οι ανάγκες για την πυροπροστασία πολλαπλασιάζονται. Τα δάση της ορεινής Κορινθίας χρειάζονται αυξημένη επιφυλακή ώστε να προστατευτούν από τον κίνδυνο ενδεχόμενης πυρκαγιάς. Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Σικυωνίων προέβη σε μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση και υποστήριξη του έργου της πυροσβεστικής.

Παραχώρησε το πρώην Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Φενεού στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Κορινθίας ώστε να ιδρυθεί και να στεγαστεί εκεί πυροσβεστικό κλιμάκιο κατά την παρούσα αντιπυρική περίοδο.

Το ιδιωτικό συμφωνητικό της παραχώρησης υπογράφτηκε σήμερα 30 Ιουνίου μεταξύ του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου και του Διοικητή ΔΙ.Π.Υ. Ν. Κορινθίας Πύραρχου Χρήστου Πλατά και η εν λόγω παραχώρηση θα επεκτείνεται μέχρι και το έτος 2025.

Κατά την υπογραφή, ο πύραρχος Χρήστος Πλατάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το δήμο Σικυωνίων για την ουσιαστική αυτή κίνηση υποστήριξης ενώ ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία ύπαρξης πυροσβεστικού κλιμακίου στο Φενεό.
Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: Παραχωρήθηκε το πρ. Δημοτικό Σχολείο Φενεού για εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator