Συνέντευξη Δημάρχου Καλαμάτας για την προσβασιμότητα στις παραλίες, στο επόμενο επεισόδιο της ΕΣΑμεΑ στο κανάλι της Βουλής

0

 

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 το μέλος του Γ.Σ. της ΕΣΑμεΑ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Καραλής Νίκος, μέλος του Γ.Σ. της ΕΣΑμεΑ και Γραμματέας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Καρούνου Αθανασία, με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ. Θεοδωρόπουλο Βασίλη και εκπρόσωποι του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας καθώς και ο Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου «ΔιαφοροΖΩ» Μεσσηνίας και Πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο κ. Λαζαρίδης Γιώργος, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο Θανάση με σκοπό την παραχώρηση συνέντευξης με θέμα την προσβασιμότητα στις παραλίες και θάλασσες του Δήμου που θα παρουσιαστεί στο επόμενο επεισόδιο της ΕΣΑμεΑ στο κανάλι Βουλής το Σάββατο 4/7/2020 και ώρα 3.30 το μεσημέρι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Καλαμάτας για την άμεση ανταπόκριση και τη συνέντευξη που μας παραχώρησε καθώς και για τις ενέργειες προσβασιμότητας στις θάλασσες του Δήμου Καλαμάτας. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο Αθλητικού Συλλόγου «ΔιαφοροΖΩ» Μεσσηνίας κ. Λαζαρίδη Γιώργο, τον Ταμία του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας κ. Γεωργουλόπουλο Παναγιώτη, το μέλος Δ.Σ του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας κ. Ξυπόλυτο Θανάση και το μέλος του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας Πετρόπουλο Διονύση για τη συμμέτοχη και τη βοήθεια τους.

Δίνουμε ραντεβού για το Σάββατο 4 Ιουλίου, στο Κανάλι της Βουλής, στις 15.30!
Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέντευξη Δημάρχου Καλαμάτας για την προσβασιμότητα στις παραλίες, στο επόμενο επεισόδιο της ΕΣΑμεΑ στο κανάλι της Βουλής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator