ΚΙΑΤΟ: Εκτός λειτουργίας οι ράμπες ΑμεΑ που τοποθετήθηκαν στην παραλία;

0
Πριν απο λίγο καιρό τοποθετήθηκαν από την δημοτική αρχή του Κιάτου στις δύο άκρες της παραλίας, οι μηχανισμοί οι οποίοι βοηθούν τους ΑμεΑ να μπορέσουν να κατέβουν από τον δρόμο στην παραλία.

Όπως μας κατάγγειλε αναγνώστης που μας έστειλε και τις φωτογραφίες ένα ζευγάρι επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τον μηχανισμό, προκειμένου να διευκολυνθεί ο ένας εκ των δύο που είναι Άτομο με Αναπηρία, να κατέβει στην παραλία. Προσπαθούσαν επί μισή ώρα χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο, όμως δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα φάνηκε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν αρκετά έμπειρο καθώς χρησιμοποίησε κάθε δυνατό τρόπο. Το σύστημα τους έδειχνε ότι λειτουργούσε. Χαλίκια από τον αέρα είχαν ελαφρώς μπαζώσει τις ράγες. Η συνοδός προσπαθούσε με τα χέρια να απομακρύνει τα χαλίκια αλλά δεν κατάφερε να ενεργοποιήσει την κίνηση στον μηχανισμό.

Φευ! Στο τέλος εγκατέλειψαν την προσπάθεια και συνέχισαν τον δρόμο τους.

Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Εκτός λειτουργίας οι ράμπες ΑμεΑ που τοποθετήθηκαν στην παραλία;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator