Κανένα "δυναμικό παρών" δεν έδωσε ο Δήμος Σικυωνίων στον αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στη Ζήρεια !!!

0Εντύπωση προκαλούν τα λιβανιστήρια (με μορφή ΜΜΕ) του Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου τα οποία εμφανίζουν σύσσωμο το Δήμο Σικυωνίων να έχει δώσει "δυναμικό παρών
κατά των ανεμογεννητριών στη Ζήρεια" !!!
Κάποιος δηλαδή που διαβάζει αυτόν τον τίτλο καταλαβαίνει πως... χιλιάδες κόσμος από όλο το Δήμο έχει ανέβει στη Ζήρεια στο πλευρό του Δημάρχου, ενώ η πραγματικότητα είναι αποτυπωμένη στην παρακάτω φωτογραφία:


Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κανένα "δυναμικό παρών" δεν έδωσε ο Δήμος Σικυωνίων στον αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στη Ζήρεια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator