ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Συνάντηση εργασίας με το Δ.Σ. της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας

0


«Η μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας αποτελεί πολιτική μας προτεραιότητα»

Συνάντηση εργασίας της Βουλευτή Κορινθίας κας Μαριλένας Σούκουλη Βιλιάλη με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας . Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκε το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας καθώς και ο τρόπος οριστικής επίλυσης του.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κος Χρήστος Βλαχοπάνος ανέφερε χαρακτηριστικά «είχαμε την χαρά να συναντηθούμε με την Βουλευτή του Νομού μας κα Μαριλένα Σούκουλη προκειμένου να συζητήσουμε ένα πρόβλημα που ταλανίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα μέλη της Ένωσής μας, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας. Πραγματικά εκτιμώ ότι υπάρχει πλέον η πολιτική βούληση αλλά κυρίαρχα ο τρόπος, ώστε να επιλυθεί οριστικά το κτιριακό ζήτημα που αντιμετωπίζουμε στην Κόρινθο. Η λύση που προκρίνεται είναι πραγματικά η βέλτιστη, τόσο για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, όσο και για τους πολίτες της Κορινθίας. Σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Βουλευτή Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη για την εξαιρετική συνεργασία καθώς και για το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή στάθηκε δυναμικά στο πλευρό μας υποστηρίζοντας έμπρακτα την μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.»

Από την πλευρά της η βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη δήλωσε ότι «σήμερα είχα την χαρά να υποδεχτώ το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας. Από την αρχή της διακυβέρνησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θέσαμε την Ασφάλεια των πολιτών ως προτεραιότητα της κυβερνητικής πολιτικής μας. Έχουμε θεσμική υποχρέωση να παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομία ,ώστε να επιτελούν αποτελεσματικά το σημαντικό έργο τους. Συζητήσαμε την πρόταση μεταφοράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας σε χώρο που να πληροί τις κατάλληλες εργασιακές συνθήκες για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στον Τόπο μας. Εδώ στην Κορινθία γνωρίζουμε ότι το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης δεν πληροί τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Η νέα πρόταση για μεταφορά της νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας είναι εξαιρετική. Είμαι σίγουρη ότι σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς μπορεί να επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τους Αστυνομικούς μας. Τώρα είναι η Ώρα να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στον Τόπο μας. Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινή μας προσπάθεια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κο Χρήστο Βλαχοπάνο καθώς και τα μέλη του ΔΣ για την άριστη συνεργασία. Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα»

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ
Βουλευτής Ν. Κορινθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Κύπρου 59, 201 00 Κόρινθος – τηλ.: 2741181032, fax: 27410 80986

Βουλής 4, 105 62 Αθήνα – τηλ.: 2111822050, fax: 210 370 6597 e-mail: marilenasoukouli@gmail.com, m.soukouli@parliament.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Συνάντηση εργασίας με το Δ.Σ. της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator