ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"

0Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως σε μερικούς που θέλουν να παραποιούν την αλήθεια ότι:

Τον ΣΤΑΥΡΕΛΗ και την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ο Κορινθιακός Λαός τους έταξε στη θέση της Αντιπολίτευσης αυτή τη τετραετία, δυστυχώς κατά την άποψή μας, για λίγες ψήφους.

Αυτό τον ρόλο έχουμε ορκιστεί ότι θα τιμήσουμε μέχρι τέλους της θητείας μας.

Παράλληλα επαναλαμβάνουμε τη δήλωσή μας κατά την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου τον Αύγουστο 2019:

► Ότι δεν πρέπει να ξεχνά, ούτε ο Δήμαρχος, ούτε κανένας άλλος, ότι οι Κορίνθιοι έδωσαν 8 έδρες στην παράταξή μας, όσες και στις παρατάξεις του Δημάρχου και του πρώην Δημάρχου.

► Η παράταξή μας συμμετέχει σε όλα τα νομικά πρόσωπα από την πλευρά της αντιπολίτευσης ή των λοιπών παρατάξεων όπως τις ονομάζει ο Κλεισθένης.

► Οι τότε δηλώσεις μας ότι θα στηρίζουμε ό,τι καλό γίνεται και θα αντιπολιτευόμαστε ό,τι δεν γίνεται ή δεν γίνεται σωστά, χωρίς προφάσεις και υπεκφυγές, εξακολουθούν στο ακέραιο, παραμένοντες πιστοί στο πρόγραμμά μας.

Αυτό άλλωστε έχουμε πράξει μέχρι σήμερα.

Οτιδήποτε άλλο θα ήταν κόντρα στη βούληση των ψηφοφόρων μας.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23/06/2020
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator