ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Η καθαριότητα και η περιποίηση του Δήμου Σικυωνίων δυστυχώς βρίσκεται σε αθλία κατάσταση"

0







ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» ΚΙΑΤΟ 25 - 6 - 2019
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-Δ.Σ.
ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ. 6937056614
Email. nikos.zacharopoulos@gmail.com

-Η καθαριότητα και η περιποίηση της πόλης του Κιάτου και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σικυωνίων δυστυχώς, εδώ και πολλά χρόνια, ιδιαίτερα δε το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκεται σε αθλία κατάσταση.

-Διαπιστώνεται ότι οι μισοί και πλέον κάδοι σε όλη την έκταση του Δήμου έχουν καταστραφεί συνολικά ή το σκέπασμά τους, με αποτέλεσμα να ρίπτονται από τους πολίτες τα πάσης φύσεως απορρίμματα έξω από τους κάδους και να δημιουργούνται σοβαρές εστίες μόλυνσης των κατοίκων.

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και πλατείες σε όλη την έκταση του Δήμου βρίσκονται σε πλήρη εγκατάλειψη .

-Τα αδρανή κ.α. υλικά που ρίπτονται έξω από τους κάδους καταλήγουν σε δάση και σε χώρους ανεξέλεγκτης χρήσης απορριμμάτων, δημιουργώντας εστίες μόλυνσης και εστίες έκρηξης πυρκαγιών.

-Δικαιολογημένη η αγανάκτηση και αντίδραση σήμερα [25-6-2020] των δασκάλων και μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου από την επικίνδυνη για την υγεία τους εστία μόλυνσης έξω από το Δημοτικό Σχολείο που οι εξωτερικοί του χώροι είναι σε εγκατάλειψη.

-Όλοι μας επίσης έχουμε γίνει μάρτυρες καταγγελιών από συμπατριώτες μας για επιθέσεις που έχουν δεχθεί και έχουν τραυματισθεί από αδέσποτους σκύλους.

-Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξήθηκαν οι επιθέσεις των αδέσποτων σε συμπατριώτες μας, τρεις -3-εκ των οποίων τραυματίσθηκαν σοβαρά.

-Η ανεπάρκεια και ανικανότητα της Δημοτικής αρχής σε όλα τα ζητήματα και κυρίως στα θέματα της καθαριότητας της πόλης και της περιοχής, δυστυχώς για τον τόπο μας που παρακμάζει, είναι εμφανής.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Η καθαριότητα και η περιποίηση του Δήμου Σικυωνίων δυστυχώς βρίσκεται σε αθλία κατάσταση""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator