ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ – ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

0



-Συνεχώς τα προηγούμενα χρόνια μέχρι πρόσφατα ενημέρωνα τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε.- ΕΡΓΟΣΕ και την Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που εκκρεμούν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης του Κιάτου, σε σχέση με τη λειτουργία του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, τους παράλληλους δρόμους, της υπόγειας γέφυρας και του περιβάλλοντα χώρου, τα οποία οφείλουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες και κυρίως η Δημοτική αρχή να μεριμνούν για την επίλυσή τους.

- Μεταξύ των άλλων τους ενημέρωσα ως εξής:

1.-Η κακοτεχνία από την ΕΡΓΟΣΕ στη κατασκευή του δρόμου που οδηγεί από την γέφυρα Πετμεζά στον Σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, στο ύψος του S.M. Maymarket, πρέπει να αποκατασταθεί γιατί εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι προκλήσεως ατυχημάτων με τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας όμβριων υδάτων.

2.-[43] ιστοί φωτισμού στον προαύλιο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθώς και των παράλληλων δρόμων, ένθεν και ένθεν του Σταθμού, δεν λειτουργούν και χρειάζεται αποκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων.

3.-Οι οδηγοί που κινούνται από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, δυτικά και αριστερά προς την Τοπική Κοινότητα Πασίου, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην διασταύρωση των οδών, καθόσον η ορατότητα είναι περιορισμένη. Πιστεύω ότι ένας καθρέπτης Ασφαλείας για έλεγχο της οδικής κυκλοφορίας, θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα.

4.-Επίσης να μεριμνήσετε ώστε ο περιβάλλοντας χώρος του Σταθμού να είναι πάντα καθαρός και περιποιημένος, καθόσον ο Προαστιακός Σταθμός στη πόλη μας, πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής, αποτελεί κόσμημα και συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τόπο μας.

-Ευτυχώς για την περιοχή μας οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε. αντέδρασαν θετικά, μιας και η Δημοτική αρχή του Δήμιου Σικυωνίων είναι απούσα από όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και ανέθεσαν σε συνεργείο τους την άμεση αποκατάσταση του φωτισμού σε όλο το μήκος και πλάτος του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

-Βέβαια θα συνεχίσουμε να τους υπενθυμίζουμε τις υποχρεώσεις τους για επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων.

-Οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τις Υπηρεσίες και του ς τεχνίτες του Ο.Σ.Ε. και ΕΡΓΟΣΕ για την ανταπόκρισή τους και άμεση αποκατάσταση του Φωτισμού στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης του Κιάτου.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» ΚΙΑΤΟ 22 - 6 - 2020 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-Δ.Σ. 
ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 
ΤΗΛ. 6937056614 
Email. nikos.zacharopoulos@gmail.com 
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ – ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator