Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη: Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου

0


Συνάντηση πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κο Χαράλαμπο Τετράδη, με τον Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου κο Γεώργιο Μαυροειδή καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κο Χρήστο Βλαχοπάνο. Η κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη εξέφρασε τόσο στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας όσο και και στο προσωπικό του Α.Τ. Βέλου -Βόχας την ευγνωμοσύνη της για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που διακρίνει το έργο τους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που περνάει η χώρα εξαιτίας της πανδημίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Βουλευτής Κορινθίας κα Σούκουλη Βιλιάλη “Η ελληνική κοινωνία αναγνωρίζει και συνεχίζει να εκτιμά την προσήλωση των γυναικών και των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας στο επιχειρησιακό τους καθήκον. Βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και με αυταπάρνηση πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να είμαστε ασφαλείς. Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας αλλά και τα επιμέρους Αστυνομικά Τμήματα στην περιοχή μας επιτελούν εξαιρετικό έργο. Τους ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική προσφορά τους στην Κορινθία μας”.
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη: Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator