ΜΑΝΑΒΗΣ: ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

0Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας για να ψηφιστεί ΑΥΤΟΥΣΙΑ η πρόταση μας για απαλλαγή των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω κορωνοϊού,απο δημοτικά τέλη και φόρους.

Οι ίδιοι άνθρωποι, που χωρίς καμία ενοχή ήταν απορρίψει την πρόταση μας, την επανέφεραν χωρίς να κάνουν την παραμικρή αλλαγή για να την παρουσιάσουν τάχα ως δική τους και να τρέξουν να "εισπράξουν", τα ψηφοθηρικά οφέλη απο τα καταστήματα ιδιαίτερα του Βραχατίου.
Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι του, κατά την προσφιλή τακτική τους, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στους επιχειρηματίες, υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, ακόμα και για όσα δεν προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, που καλύπτει την σχετική απόφαση.
Να θυμήσουμε ότι την περσινή καλοκαιρινή σεζόν οι μισοί επιχειρηματίες πλήρωσαν μεγάλα τέλη χρήσης δημοτικού χώρου, ενώ οι φίλοι και υποψήφιοι του δημάρχου, δεν πλήρωσαν τσακιστό ευρώ..!
Δυστυχώς για την δημοτική αρχή που έχει αποδειχθεί σε όλα τα θέματα μικρότερη των περιστάσεων, οι επιχειρηματίες, έχουν και γνώση και μνήμη.
Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ, ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, πρέπει να ισχύσει ΙΣΟΤΙΜΑ για όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά κυρίως του παραλιακού μετώπου.
Δεν θα ανεχθούμε αδικίες και φιλικές εξυπηρετήσεις φίλων και υποψηφίων του δημάρχου.
Ζητάμε ο δήμαρχος να δεσμευθεί εγγράφως προς τους επιχειρηματίες προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη νομιμότητα και να μην βρεθούν οι συμπατριώτες μας προ δυσάρεστων εκπλήξεων, από μία δημοτική αρχή που εύκολα ξεχνά και ακόμα ευκολότερα ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους.
Αναμένουμε φυσικά να υλοποιηθούν οι μεγαλόστομες δεσμεύσεις του δημάρχου, προς τους επιχειρηματίες, διότι οι ημέρες περνούν, την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγουν τα καταστήματα εστίασης και στον δήμο Βέλου-Βόχας, επικρατεί νεκρική ακαμψία....!

ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Δήμου Βέλου-Βόχας
Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΝΑΒΗΣ: ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator