ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Βαρέλι χωρίς πάτο: άλλα 2,8 εκατ. ευρώ για τη διάβρωση των ακτών

0Με μία εργολαβία 2,8 εκατομμυρίων ευρώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα επιχειρήσει να δώσει λύση στα άμεσα προβλήματα της διάβρωσης των ακτών στην παραλιακή Κορινθία, απο την Κόρινθο μέχρι και το Δερβένι.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εργολαβίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για τον συγκεκριμένο λόγο και θα καλύψει κατεπείγοντα τεχνικά έργα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στην παλαιά εθνική οδό, αλλά και να καλύψει, όσο μπορεί την συνέχιση της καταστροφής προκειμένου να προληφθούν περαιτέρω καταστροφές αλλά και κίνδυνοι τόσο για τις υφιστάμενες υποδομές όσο και για την ασφάλεια των πολιτών.

Το ζήτημα είναι ότι η συγκεκριμένη εργολαβία είναι μία ακόμα που επιχειρεί να “μπαλώσει” καταστάσεις. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα έχουν δοθεί εκατομμύρια ευρώ για αποκαταστάσεις. Πρόχειρα μπορεί να θυμηθεί κανείς το 1,4 εκατ. ευρώ που δόθηκε τον Ιούλιο του 2012 απο την διοίκηση Τατούλη, για αποκαταστάσεις και πάλι, στο τμήμα Διμηνιό-Δερβένι. εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν δοθεί τα προηγούμενα χρόνια για επί μέρους παρεμβάσεις, σε διάφορα σημεία.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν ξέρει σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή την στιγμή η ολιστική μελέτη για την διάβρωση των ακτών, με προϋπολογισμό 4,8 εκατ. ευρώ, που είχε παραγγείλει από τον Οκτώβριο του 2016 το υπουργείο Υποδομών.
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Βαρέλι χωρίς πάτο: άλλα 2,8 εκατ. ευρώ για τη διάβρωση των ακτών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator