«Ξέσπασε» ο Άδ. Γεωργιάδης για τα voucher: «Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; Τσάρλι Τσάπλιν της δημοσιογραφίας ο Βαξεβάνης» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Στην εκπομπή «Επικοινωνία» της ΕΡΤ με την Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιπολιτευόμενου Τύπου, με αφορμή τα voucher των 600 ευρώ στους επιστήμονες, ως μέτρο στήριξης λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως επελέγη αυτή η λύση επειδή υπήρχαν κονδύλια διαθέσιμα στο ΕΣΠΑ και πως η λίστα των ΚΕΚ είναι η ίδια με αυτή που ήταν εγκεκριμένη και επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα ανεχθώ να μας κουνάει το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΥΓΗ, ο Βαξεβάνης και η Εφημερίδα των Συντακτών… Αν θέλει να βγει κάποιος από αυτούς μαζί μου στην τηλεόραση και θα φύγουν στην ταράτσα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Μεγάλος κωμικός ο Βαξεβάνης, Τσάρλι Τσάπλιν της δημοσιογραφίας…».

«Δίνω χρόνο στην κα Αχτσιόγλου να βγει στην τηλεόραση και περιμένω, η λίστα των ΚΕΚ που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών είναι ίδια με αυτά που είχε εγκρίνει η κα Αχτσιόγλου, με κατάρτιση…», είπε και συνέχισε: «Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; Ο Τσίπρας με βλέπει και πηγαίνει στην ταράτσα…».

Το εν λόγω στιγμιότυπο μετά το 17.00 του παρακάτω βίντεο:


Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ξέσπασε» ο Άδ. Γεωργιάδης για τα voucher: «Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; Τσάρλι Τσάπλιν της δημοσιογραφίας ο Βαξεβάνης» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator