ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Πρόσφυγες και μετανάστες ρήμαξαν το ξενοδοχείο "Γαλαξίας" που τους φιλοξενούσε !!! - ΕΙΚΟΝΕΣ

0Αναποδογυρισμένα έπιπλα, σπασμένοι υπολογιστές, σπασμένα τζάμια, πόρτες και τοίχοι κατεστραμμένοι, τραπέζια διαλυμένα, με μια λέξη ρημαδιό το ξενοδοχείο στην Ερμιονίδα όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες και μετανάστες αιτούντες άσυλο.

Η εικόνα του ξενοδοχείου “Γαλαξίας” στην Ερμιονίδα Αργολίδας προκαλεί οργή και θλίψη.
Φιλοξενεί περί τους 470 πρόσφυγες, κυρίως Σομαλούς που φαίνεται πως αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο στην καραντίνα που έχουν τεθεί από την Μ. Πέμπτη μετά την ανακοίνωση για τον θάνατο της γυναίκας από το Κονγκό.Οι φωτογραφίες “μιλάνε” πραγματικά από μόνες τους με το εσωτερικό του ξενοδοχείου να θυμίζει πεδίο μάχης. Οι φθορές σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου έχουν αποκατασταθεί.

Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Πρόσφυγες και μετανάστες ρήμαξαν το ξενοδοχείο "Γαλαξίας" που τους φιλοξενούσε !!! - ΕΙΚΟΝΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator