Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το δηλητήριο ορισμένων ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς»

0Μέσω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απαντά στις επικρίσεις που δέχτηκε για τη συναυλία στους δρόμους της Αθήνας, τονίζοντας με νόημα ότι «το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν κατάλαβαν ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς».

Στην ανάρτησή της η δημοφιλής καλλιτέχνις ευχαριστεί όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων «Από τον Δρόμο με αγάπη» καθώς και το ιατρικό προσωπικό που δίνει μάχη αυτές τις δύσκολες ημέρες ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη συμβολή των πολιτών που «άντεξαν και αντέχουν», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Ά. Πρωτοψάλτη τονίζει τα εξής:

«Το δικό μου «ευχαριστώ» σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία: Γιατρούς, νοσηλευτές, όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η «ζωή μας» αυτές τις μέρες, στους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου που «άντεξαν» και αντέχουν…

Αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό! Ήταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς … και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος γι αυτό που έγινε …Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα, συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια ,τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας …με τραγούδια και δάκρυα χιαστή…

Ευχαριστώ το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη για την υλοποίηση της ιδέας μου …Τους τρεις μουσικούς που παίξανε κι αυτοί με τη καρδιά τους στη κινούμενη πλατφόρμα του φορτηγού #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #petrosvarthakouris τον τεχνικό ήχου #zachariasstamoulos και την @toniadrag που κι αυτοί εθελοντικά στήριξαν την κινούμενη συναυλία.

«Απ το δρόμο με αγάπη»

Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας!!!

Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν” ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς.

Όσον αφορά το σοβαρότατο θέμα των μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών και των δικαιούχων της μουσικής ,συνεχίζουμε να το διεκδικούμε μέσω του σωματείου μας και άλλων φορέων .Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε!»


Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το δηλητήριο ορισμένων ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator