Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Απόφαση Δ. Σ. και όχι Δημάρχου η απαλλαγή Δημοτικών τελών και όχι μόνο - Οι προτάσεις μας που απερρίφθησαν

0



Επειδή βλέπω ομοβροντία δημοσιευμάτων και ο κόσμος μέσα στα προβλήματά του λογικό να μην ασχολείται και να διαβάζει απλά οτι δει κάπου, θέλω να γνωστοποιήσω και να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα έχοντας την ευθύνη ενος συνδυασμού και ενος ακόμα μεγαλύτερου τμήματος συμπατριωτών μου, που με εμπιστεύονται είτε μας στήριξαν είτε θέλησαν να μας μάθουν καλύτερα και να μας κρίνουν εκ νέου.

1) Στις μειώσεις και στις απαλλαγές από πάσης φύσεως δημοτικά τέλη των καταστημάτων που έκλεισαν λόγω καραντίνας ψηφίσαμε άπαντες οι σύμβουλοί μας ΝΑΙ. Είναι απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (νομίζω ομόφωνα από ολες τις παρατάξεις) και οχι απόφαση του Δημάρχου.

2) Επιπλέον αυτού γιατί δεν πλήττονται μονο τα καταστήματα ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ συγκεκριμένα πράγματα προς ολες τις κατηγορίες δημοτών:

Α) Απολύμανση κάδων απορριμμάτων και οχημάτων προς προστασία των εργαζομένων καθαριότητας -ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ-

Β) Εφοδιασμός προσωπικού καθαριότητας με ειδική προστατευτικη ενδυμασία, αυξημένων προδιαγραφών -ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ-

Γ) Αγορά και προμήθεια ΟΛΩΝ των μαθητών σχολείων του Δημου με ΤΑΜΠΛΕΤ για να έχουν ολοι πρόσβαση στην ηλεκτρονική εκπαίδευση. Μαλιστα τα χρήματα ουτε είναι σε δυσβάσταχτα ύψη και υπάρχουν ήδη σε συγκεκριμένους κωδικούς που θα μείνουν ανενεργοί, καθότι δεν θα γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις για το τρεχον ετος, άρα μπορούσαμε να τα μεταφέρουμε και να κάνουμε κάτι χρήσιμο για τα παιδιά -ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ-

Δ) Μεταξύ μας συνεννόηση για εξεύρεση λύσης για την συμπαράσταση -με προστασία των προσωπικών δεδομένων- των δημοτών που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά ζητήματα λογω εγκλεισμού από ΕΙΔΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ με έξοδα του Δήμου -ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ-.

Επομένως δεν πρόκειται να δεχθώ κριτική ποτέ για το είδος της αντιπολίτευσης που ασκούμε με συνέπεια.

Είμαστε ΔΙΠΛΑ σε οτι θετικό γίνεται και έχουμε συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για να πάμε τον τόπο μας όλοι μαζί μπροστά.

Δυστυχώς βρίσκω ΤΟΙΧΟ, χαμογελαστό μεν, αλλά τοίχο σε κάθε προτασή μας για κοινές δράσεις.

Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Απόφαση Δ. Σ. και όχι Δημάρχου η απαλλαγή Δημοτικών τελών και όχι μόνο - Οι προτάσεις μας που απερρίφθησαν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator