Ο Μητσοτάκης «υποκλίθηκε» στους πολίτες: "Σας ευχαριστώ που κάνατε την Ελλάδα παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Τον οδικό χάρτη σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της διασποράς της πανδημίας, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός με διάγγελμά

Όπως επεσήμανε ο πρωθυπουργός η χώρα έδωσε μια τιτάνια μάχη απέναντι στον κοροναϊό, με τους Έλληνες πολίτες να παρουσιάζουν υποδειγματική στάση υπευθυνότητας απέναντι στα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η εν λόγω επιτυχία δεν ήταν προϊόν τύχης, αλλά σκληρής δουλειάς με την πειθαρχία των πολιτών να αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα του επιτεύγματος.

«Οι μεγάλες επιτυχίες οφείλονται στους πολλούς μικρούς ήρωες, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ευθύνης. Και οι ήρωες αυτοί είναι ο καθένας και η καθεμία σας. Σας ευχαριστώ που κάνατε την πατρίδα μας παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα, μπορούμε πια να πούμε με ασφάλεια ότι τα μέτρα που πήραμε απέδωσαν», ανέφερε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό.

Επιπλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων του φονικού ιού, τονίζοντας πως «ο πόνος τους δεν απαλύνεται από το γεγονός ότι στην Ελλάδα είχαμε πολύ λιγότερα θύματα από σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές».
Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μητσοτάκης «υποκλίθηκε» στους πολίτες: "Σας ευχαριστώ που κάνατε την Ελλάδα παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator