Χ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ: «Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση βοηθώντας ο ένας τον άλλον» - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης για την Επιχείρηση Σχέδιο της ΕΛΑΣ "βγαίνουμε από το σπίτι" στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του PLP, με την Φωτούλα Δημητριάδη.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του PLP ανέφερε μεταξύ άλλων:

Όπως πειθαρχήσαμε στα μετρά έτσι συντονισμένα και οργανωμένα θα πάμε στο άνοιγμα των καταστημάτων.Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση βοηθώντας ο ένας τον άλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δεσπότη μας. Έχουμε την εμπειρία από το Πάσχα,τα ίδια μέτρα θα εφαρμόσουμε και την Πρωτομαγιά, μια Πρωτομαγιά είναι θα περάσει, έχουμε τόσες άλλες Πρωτομαγιές.

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ: «Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση βοηθώντας ο ένας τον άλλον» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator