Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από κάτοικο της περιοχής για τον χαμό του Βαγγέλη στη Διώρυγα Κορίνθου

0Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα το πρωί ο κύριος Παναγιώτης Σταμάτης, Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού και κάτοικος Ποσειδωνίας για να αποδοθούν οι ευθύνες για τον άδικο χαμό του 14χρονου Βαγγέλη Τσάκωνα.

Όπως αναφέρει ο κύριος Σταμάτης έχει και ο ίδιος ανήλικο παιδί που θα μπορούσε να είναι στην θέση του Βαγγέλη αφού τα παιδιά συνηθίζουν να παίζουν και να πηγαίνουν βόλτα σε εκείνη την περιοχή.

Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από κάτοικο της περιοχής για τον χαμό του Βαγγέλη στη Διώρυγα Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator