Οι σκοταδόψυχοι του 3%

0
Ποιος ήξερε τη Μυρσίνη Βουνάτσου; Εγώ, πάντως, δεν είχα ιδέα ποια ήταν η κυρία. Μια ψηφοφόρος και προφανώς μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που φωτογραφιζόταν ασμένως με κορυφαία στελέχη του κόμματος-που είμαι σίγουρος, ως επί το πλείστον, ότι αγνοούσαν ποια είναι- και η οποία κατάφερε να γίνει viralμε μια σκοταδόψυχη ανάρτηση που…προειδοποιούσε ότι μόλις ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό φτάσει αυτόν από την πυρκαγιά στο Μάτι, τότε «θα λογαριαστούμε». «Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου, άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς». Βεβαίως, την πέρασαν γενεές δεκατέσσερις από παντού.

Δεν είναι, όμως, μόνο η κ. Βουνάτσου. Ο άλλοτε διευθυντής του γραφείου Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου Θανάσης Καρτερός μέσω της Αυγής κατηγορεί τον Σωτήρη Τσιόδρα ως όργανο προπαγάνδας. «Δεν είναι ουδέτερος ο Τσιόδρας. Κι όταν μιλάει, κι όταν κλαίει, αυτούς εκπροσωπεί. Την πολιτική τους εξωραΐζει. Και το κάνει μια χαρά».

Είναι σαφές ότι ο «επίσημος» ΣΥΡΙΖΑ έχε τηρήσει μια θεσμική στάση. Κριτική βεβαίως και θα γίνεται και, άλλωστε, αυτός είναι και ο ρόλος της αντιπολίτευσης. Υπάρχουν, όμως, ορισμένες φωνές από τα μύχια της ψυχής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους. Η μαυρίλα ορισμένων ανθρώπων που έχουν ξεμείνει από το 3% και δεν μπορούν να συγκρατήσουν την εμπάθειά τους, ούτε στις στιγμές της πανδημίας. Κήνσορες και τιμητές επί παντός επιστητού.

Όσο αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να πετάγονται ως παραφυάδες, η ήδη δύσκολη θέση του ΣΥΡΙΖΑ- όπως κάθε αντιπολίτευσης σε μια τέτοια συγκυρία-, θα γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

Ο εξ απορρήτων
Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι σκοταδόψυχοι του 3%"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator