ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Διοικητής έρχεται στην ανοιχτή δομή, δεν έρχονται μετανάστες κ.Πνευματικέ!»

0



Ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης δεν θα περίμενε κανείς πως θα ήταν το ζητούμενο για τον κ.Πνευματικό, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τέτοιο ευαίσθητο ζήτημα τους μετανάστες, σε μια κρίσιμη για την πατρίδα μας και το δήμο μας συγκυρία, αυτήν την πανδημίας. Γίνεται λόγος από τον Πνευματικό για 3η δομή μεταναστών στην Κόρινθο!

Αλήθεια που είδε κάτι τέτοιο;

Το ΦΕΚ το οποίο επικαλείται μιλά για «ΔΟΜΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στο Στρατόπεδο Καλογερογιάννη» δομή η οποία, εάν δεν θυμάται να του θυμίσουμε, δημιουργήθηκε στην Κόρινθο στην δική του θητεία! Η μεν κλειστή τον Αύγουστο του 2012 η δε ανοιχτή τον Αύγουστο του 2019! Και οι δυο δημιουργήθηκαν επί δημαρχίας του!

Χωρίς εκείνος να κατορθώσει να προλάβει αυτές τις εξελίξεις για το δήμο και τους δημότες , χωρίς να καταφέρει ποτέ να εισακουστεί στα κέντρα λήψης αποφάσεων!

Η 3η δομή είναι ανακάλυψη του κ.Πνευματικού και μόνον!

Προφανώς για να κατορθώσει, κατά την προσφιλή του τακτική, να μεταφέρει τις ευθύνες που τον βαραίνουν σε άλλους!

Ως Δήμαρχος Κορινθίων διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι, η μόνη διαφορά στην υπάρχουσα κατάσταση είναι ότι διορίζεται Διοικητής από το Κράτος που θα έχει τον έλεγχο της δομής.

Σύντομα θα υπάρχει υπηρεσία security στην ανοιχτή δομή για τον έλεγχο εισόδου – εξόδου και εγκατάσταση καραντίνας για την περίπτωση που υπάρξει κρούσμα από τον ιό.

Όσο για το μνημόνιο που είχε υπογράψει ο κ.Πνευματικός, ο χώρος που συμφώνησε να γίνει γήπεδο είναι τώρα η ανοιχτή δομή, άρα αυτό το μνημόνιο είναι «κλινικά νεκρό» όπως είπα και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Βασίλης Νανόπουλος
Δήμαρχος Κορινθίων
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Διοικητής έρχεται στην ανοιχτή δομή, δεν έρχονται μετανάστες κ.Πνευματικέ!»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator