ΚΙΑΤΟ: Το θέμα του Έβρου φέρνει στο Δ.Σ. ο Παπαγεωργίου

0


Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρνουμε ως απολύτως κατεπείγον το θέμα της Τουρκικής επίθεσης στον Έβρο. Το κείμενο της αιτήσεώς μας προς το Δημοτικό Συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 είναι το ακόλουθο:

" Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σικυωνίων
ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

Αξιότιμε κ.Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
κ.Δήμαρχε και κ.Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Την τελευταία εβδομάδα η Χώρα μας στα ακριτικά της σύνορα δέχεται μαζική και κατευθυνόμενη από άλλη Χώρα απόπειρα εισβολής με ταυτόχρονη εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. Επιπροσθέτως οι απειλές της Τουρκίας απέναντι στη Χώρα μας αλλά και τα αυξημένα περιστατικά βανδαλισμών δείχνουν ότι η κατάσταση εκφεύγει της απλής διαχείρισης ενός μεταναστευτικού προβλήματος αλλά αποκτά τη μορφή ενός σύγχρονου ακήρυχτου πολέμου, που δεν γνωρίζει κανείς πως θα συνεχιστεί και τι μέγεθος επικινδυνότητας θα αποκτήσει.

Ο Δήμος Σικυωνίων ως ιστορικός Δήμος αλλά και ως ο δεύτερος μεγαλύτερος της Κορινθίας μας, με διαχρονική συνεισφορά σε κάθε εθνική περιπέτεια και εκατοντάδες ήρωες υπέρ Πατρίδος από επαναστάσεως έως και τον Κυπριακό αγώνα ΔΕΝ μπορεί να είναι βουβός και αμέτοχος, ιδίως όταν παρατηρείται μία μαζική εθνική συμμετοχή και συμπαράσταση στους ακρίτες και τους ένστολους, που βρίσκονται στα σύνορα στην καθημερινή μάχη.

Ζητώ να πάρουμε κατά τη νόμιμη πλειοψηφία απόφαση να συζητηθεί το θέμα αυτό ως απολύτως επείγον προ ημερησίας διατάξεως και να καταλήξουμε σε ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ της πρακτικής της Τουρκίας να εκβιάζει μέσω του ανθρώπινου πόνου και να απειλεί την ακεραιότητα της Χώρας μας αλλά και την στήριξη όλων των ενεργειών της Ελληνικής Πολιτείας, προκειμένου να αποφευχθεί η οργανωμένη, κατευθυνόμενη και παράνομη εισβολή.

Επιπλέον σας ζητώ να αποφασίσουμε την ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ μας μέσω της αποστολής βοήθειας στους στρατιώτες μας και στους λοιπούς ενστόλους και εθελοντές όπως ενδεικτικά αναφέρω εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, σταφίδες, σοκολατοειδή.

Το ψήφισμα και οι λοιπές ενέργειες να γίνουν με ανάληψη της ευθύνης από το προεδρείο και τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων, ώστε να εκφραστεί το σύνολο των Σικυώνιων, Στυμφάλιων και Φενεατών δημοτών μας πέρα από τοπικές και κομματικές προτιμήσεις.

Κιάτο, 04 Μαρτίου 2020
Μετά τιμής,
Ο επικεφαλής της «Δύναμης Αλλαγής»
Δημήτριος Φ.Παπαγεωργίου"
Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Το θέμα του Έβρου φέρνει στο Δ.Σ. ο Παπαγεωργίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator