Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Οικονομική ενίσχυση των συμπατριωτών μας που έχασαν τις δουλειές τους"

0


-Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στα ζητήματα της υγείας των πολιτών, της οικονομίας, των εργασιακών σχέσεων κ.λ.π. και είναι ευθύνη όλων μας, Δημοτική αρχή και Δημοτικές Παρατάξεις, με τις ενέργειες και τις πράξεις μας, αφενός να διασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή και αφετέρου να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν.

-Στα πλαίσια αυτών των ενεργειών και υποχρεώσεων, ως εκπρόσωποι των πολιτών, οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση και να συμβάλουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των θεμάτων που έχουν προκύψει με την πανδημία του covid-19.

-Η πρωτοβουλία εκ των πραγμάτων ανήκει στην Δημοτική αρχή, η οποία έχει την θεσμική υποχρέωση να πάρει τις πρωτοβουλίες και πέραν των άλλων να ζητήσει την συνδρομή μας όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο.

-Σε ότι με αφορά, και πιστεύω αυτό αφορά και το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων, είμαστε σε ετοιμότητα να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκύψει και θα προκύψουν στη συνέχεια στην περιοχή μας.

-Πέραν αυτού οφείλουμε, πέραν των άλλων, να αντιμετωπίσουμε μια παράμετρο που έχει σχέση με την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκύψει και έχουν σχέση με τους οικονομικά πολύ αδύναμους άνεργους συμπατριώτες μας. Ειδικότερα υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που έμεινα άνεργοι ή έχασαν τις δουλειές τους και δεν καλύπτονται από τα οικονομικά μέτρα ενίσχυσής τους που έλαβε η Κυβέρνηση .

Στην περίπτωση αυτή προτείνω άμεσα να γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, με θέμα την οικονομική ενίσχυση των συμπατριωτών μας που έχασαν τις δουλειές τους και δεν έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν οικονομικά, ακόμα και στα στοιχειώδη και τίθενται σοβαρά ζητήματα επιβίωσης των ιδίων και της οικογενείας τους.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Οικονομική ενίσχυση των συμπατριωτών μας που έχασαν τις δουλειές τους" "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator