Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ: 43 τοποθετήσεις ατόμων στη νοσηλευτική υπηρεσία και στο βοηθητικό προσωπικό

0Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες της, προς την πολιτική και ιεραρχική ηγεσία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με έμψυχο προσωπικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό .

Εγκρίθηκαν σαράντα τρεις (43) τοποθετήσεις ατόμων στη Νοσηλευτική Υπηρεσία και στο βοηθητικό προσωπικό και αναμένεται η έκδοση αποφάσεων για άλλους δέκα (10).

Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό κ.Χρήστο Δήμα, τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Γιάννη Καρβέλη και τους βουλευτές του Νομού μας, για την συμβολή τους και τις άοκνες ενέργειες τους, που καθιστούν το Νοσοκομείο μας ικανότερο και που αποδεικνύουν την έμπρακτη στήριξη τους , στο προσωπικό και την Διοίκησή του, χωρίς αμφιλεγόμενους βερμπαλισμούς.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου είναι πλέον ικανότερο, ώστε να ανταποκριθεί στην μεγάλη μάχη κατά του κορονοϊού, που το προσωπικό του με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση δίδει καθημερινά με επιτυχία !

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου
ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ: 43 τοποθετήσεις ατόμων στη νοσηλευτική υπηρεσία και στο βοηθητικό προσωπικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator