O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου για το Θάνατο της Ευαγγελίας Καραθανάση

0



Σήμερα έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη μας τέως Πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ Κορίνθου κα. Ευαγγελία Καραθανάση- Κουτσουδάκη,καταξιωμένη ιατρός και εθελόντρια, διακεκριμένη για το ήθος της και την ευαισθησία της προς το συνάνθρωπο, πρέσβειρα του ΕΕΣ στην κοινωνία της Κορίνθου επί 25 συναπτά έτη, αφήνοντας την τοπική κοινωνία και την οικογένεια του περιφερειακού τμήματος του ΕΕΣ πιο φτωχή.

Η Ευαγγελία Καραθανάση τιμήθηκε για την εθελοντική προσφορά της με το αργυρό μετάλλιο από τον ΕΕΣ, διετέλεσε Διευθύντρια Ιατρείων ΙΚΑ Κορίνθου,Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγιεινής Επιτροπής Συντάξεων Αναπηρίας,Πρόεδρος Συλλόγου Ιατρών ΙΚΑ Ν. Κορινθίας,μέλος του Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, Αντιπρόεδρος Γεν. Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κορίνθου, Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων, πρόεδρος Νομαρχ. Επιτροπής ισότητας Ν. Κορινθίας,Νομαρχιακή Σύμβουλος και Γραμματέας του Νομαρχ. Συμβουλίου.

Οι εθελοντές, τα μέλη, οι εργαζόμενοι και το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου εκφράζουμε τη λύπη μας που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, θα τη θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βραχατίου Κορινθίας

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 19, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου για το Θάνατο της Ευαγγελίας Καραθανάση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator