Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Κορίνθου «Ήχοι του Κόσμου» ευχαριστεί...

0




Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Κορίνθου «Ήχοι του Κόσμου», ευχαριστεί όσους παρευρέθησαν στην κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2020, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Η όχθη του Παπαργύρη» στο Κιάτο.

Το Μουσικό φλουρί κέρδισε η Παπαλεονάρδου Βασιλική και είναι μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού για 2 μήνες, αξίας 240 ευρώ, με καθηγητή και υπεύθυνο του τμήματος, ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΚΑΛΠΑΚΗ. Συγχαρητήρια!!!

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της ταβέρνας « Ή όχθη του Παπαργύρη» και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και το τέλειο φαγητό.

Επίσης ευχαριστούμε τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ και την Πέγκυ Παλαιολόγου που μας ταξίδεψαν και μας διασκέδασαν!!!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ηθοποιό, συνεργάτιδά μας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων, Γωγώ Βελιζιώτη, για την προσπάθειά της να προάγει τον Πολιτισμό μαζί μας….!

Ευχαριστούμε θερμά το τιμητικό μέλος, Γεωργία Γαλανοπούλου, που με αυταπάρνηση δημιουργεί και προωθεί τις εκδηλώσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακόμα ευχαριστούμε, τη σπουδάστρια και φωτογράφο Ευγενία- Ρουμπίνη Κλέττα, για τις υπέροχες φωτογραφίες της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους μας , στον ερμηνευτή Νίκο Καρακαλπάκη, που έκλεισε την όμορφη βραδιά μας, με τραγούδια του Γιάννη Σπανού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!

Με τιμή

Η Διευθύνουσα του Μουσικού Εργαστηριού
« Ήχοι του Κόσμου»
Νικολέτα Καρβελά
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Κορίνθου «Ήχοι του Κόσμου» ευχαριστεί..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator