Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0Σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα στο ΚΈΝΤΡΟ ΜΑΛΛΙΟΣ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ. 

Προσκεκλημένος ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης με επιχειρήματα και εμπεριστατωμένα ανέλυσε το μέχρι τώρα έργο της κυβέρνησης - πενήντα νομοσχέδια σε 7 μήνες - και ειδικά για την Κορινθία δεσμεύτηκε για το φυσικό αέριο , την διαβρωση των ακτών στην Δυτική Κορινθία αλλά και για το θέμα του βιολογικού στο δήμο Κορινθίων. 
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας και βουλευτής του νόμου μας κ. Χρίστος Δήμας, ο βουλευτής Κορινθίας κ. Νικόλαος Ταγαράς , η βουλευτής κα. Μαριλένα - Βιλιάλη Σούκουλη η οποία μέσω επιστολής της - βρισκόταν σε επιτροπή της βουλής ως εισηγήτρια σε αγροτικό νομοσχέδιο - μας ευχαρίστησε για την πρόσκληση και μας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλη χρονιά , η πολιτευτής του νομού μας κα, Παπακωνσταντίνου Μαρία , τα μέλη της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κα. Βιβή Ξένου και ο κ. Θεόδωρος Σεργεντάνης , οι δήμαρχοι Κορινθίων και Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Νανόπουλος και Τσώτος αντίστοιχα , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Πιτσάκης όπως και τα μέλη κ. Σπηλιωτακάρας και κ. Κουκουλάκης , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξυλοκάστρου κ. Λάσκος , ο αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Πούρος και ο προεδρος του ΚΕΠΑΠ κ. Κουτσογκίλλας , ο αντιδήμαρχος Σικυωνίων κ. Μυττάς , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παπαγεωργίου Δημήτριος και ο κ. Λεγγας Μάρκος , ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου κ. Καρπούζης , ο γενικός συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Τζαβάρας Παναγιώτης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ. Κορδώσης και οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ Ξυλοκάστρου κ. Διαμαντόπουλος , Κορίνθου κ. Ρωτίδης , Νεμεας κ. Καρυωτης και Βέλου - Βοχας κ. Βορινιώτης τέλος, ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα για άλλη μια φορά και που μας στηρίζει δύο χρόνια τώρα σε όλες μας της εκδηλώσεις . 

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και Καλή χρονιά.

Για το Δ.Σ
ο προεδρος
Αναστάσιος Δ. Γκιουλης
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator