ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Απίστευτη πρόταση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Γ. Μιχόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

0Ιδού πως αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια ο πρόεδρος του Κάτω Διμηνιού κος Μιχόπουλος (στον κύκλο) εκλεγμένος με την υποστήριξη του συνδυασμού του Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου:

"Η απόφαση δική μου να αφαιρεθούν πάνω από τα πεζοδρόμια κολονάκια ζαρντινιέρες και τέτοια και όποιος εμποδίζεται από τα αυτοκίνητα να παίρνει την τροχαία ή να του ξεφουσκώνει τα λάστιχα" (!!!!!)

Γ. Μιχόπουλος
Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Κάτω Διμηνιού
14/2/2020

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Απίστευτη πρόταση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Γ. Μιχόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator