ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Προθεσμία για τη διόρθωση λάθους στα τετραγωνικά ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

0Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Σικυωνίων όσοι πολίτες έχουν διαπιστώσει να υπάρχει λάθος στους λογαριασμούς ΔΕΗ (ή άλλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας), στην αναγραφή των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων τους που βρίσκονται στα όρια του δήμου Σικυωνίων μπορούν μέχρι 31/3/2020 να το διορθώσουν.

Συγκεκριμένα κάτοικοι και ιδιοκτήτες ακινήτων του δήμου Σικυωνίων και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Σικυωνίων, Φενεού, Στυμφαλίας) που έχουν διαπιστώσει ότι στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας γράφονται λάθος τετραγωνικά για τα ακίνητά τους, μπορούν να απευθυνθούν στην οικονομική υπηρεσία του δήμου για διόρθωση. Μαζί τους πρέπει να έχουν Αντίγραφο του Ε9 έτους 2019 και Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ ή άλλου πάροχου). Οι πολίτες που θα ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία θ’ απαλλαγούν από τυχόν πρόστιμα και αναδρομικά τέλη μέχρι και την 31/12/2019.

Πληροφορίες:
2742360137-138-139 (ΔΕ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ),
2747360222 (ΔΕ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ),
2747360120-124 (ΔΕ ΦΕΝΕΟΥ)

Προσοχή: Μετά την παρέλευση της προθεσμίας (31/03/2020) θα γίνουν διασταυρώσεις στοιχείων μεταξύ Ε9 και λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειες και εφόσον διαπιστωθούν ανακρίβειες θα επιβληθούν από τις αρμόδιες αρχές, πρόστιμα και αναδρομικά τέλη για τα τελευταία δέκα χρόνια!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Προθεσμία για τη διόρθωση λάθους στα τετραγωνικά ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator