ΚΙΑΤΟ: Αέρας κοπανιστός τα εκατομμύρια Σταματόπουλου - Πλήρης αποδόμηση από Χουσελά !!!

0


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας νέας χρηματοδότησης ύψους 1,4 εκατ. Ευρώ για την κατασκευή Ολυμπιακού Σταδίου στο Κιάτο….

Αμήν και πότε , μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο στην πόλη μας…. Πρώτος είπα το ναι στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30/12/2019 όταν ήρθε το θέμα της αποδοχής των χρημάτων από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών.

Εδώ όμως χρειάζεται μια εξήγηση τι ακριβώς έχει συμβεί και πως ο κ. Σταματόπουλος και τα μόνιμα παπαγαλάκια του το πλάσαραν στους Σικυώνιους πολίτες.

Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ έχουν εγκριθεί από το υπουργείο για το δήμο μας 600.000.- ευρώ (εάν αφαιρέσουμε το Φ.Π.Α. μένουν 480.000 .- ευρώ)

Στο ποσό αυτό των Ε:600.000.- έρχεται ο δήμος μας και προσθέτει ως δική του συμμετοχή Ε: 799.454,79 (δηλαδή δικά μας χρήματα του δήμου ) και το σύνολο των Ε: 1.399.454,79 το παρουσιάζει όλο ως ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (μέγα ψέμα ) για την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου σταδίου ολυμπιακών προδιαγραφών.

Όπως καταλαβαίνεται πριν μπούμε σε μια λάθος συζήτηση εάν αυτά τα χρήματα είναι αρκετά για την κατασκευή ενός σύγχρονου σταδίου η όχι στεκόμαστε στο ψέμα της χρηματοδότησης των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ που είναι μόνο 600.000 ευρώ και τον τρόπο που το παρουσίασε η δημοτική αρχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που με μεγάλη ευκολία η δημοτική αρχή μας μιλά για δεκάδες εκατομμύρια που στην ουσία έχουν να κάνουν με κοπανιστό αέρα….

Επίσης δεν θα μπούμε στην συζήτηση εάν αυτό το σύγχρονο στάδιο ολυμπιακών προδιαγραφών θα πρέπει να γίνει στην πόλη του Κιάτου (Ανατολική Τραγάνα) η στην περιοχή του Φενεού η της Στυμφαλίας…. Οι ανάγκες του δήμου για αθλητικά κέντρα σε κάθε διαμέρισμά του πεδινό , ημιορεινό , ορεινό είναι πάρα πολύ μεγάλες. Τα υπάρχοντα γήπεδα ποδοσφαίρου όπου υπάρχουν είναι χωμάτινα και σε άθλια κατάσταση, πλήρους εγκατάλειψης σε αντίθεση με τα μεγάλα λόγια του δημάρχου που μας δηλώνει ότι « Η υποστήριξη δράσεων αθλητισμού αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες της κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας»…!!!!!!

Εμείς στο πρόγραμμά μας μιλούσαμε και γράφαμε για την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Ανατολικής Τραγάνας επειδή σ αυτήν την περιοχή θα μπορέσει να καλύψει πολλαπλές ανάγκες της κοινωνίας και των διάφορων αθλητικών συλλόγων που υπάρχουν στην πόλη του Κιάτου.

Τέλος για να σας δώσουμε να καταλάβετε την τεράστια αγάπη αυτής της δημοτικής αρχής του κ. Σταματόπουλου για τον αθλητισμό θα σας έχουμε κάθε μέρα φωτογραφικό υλικό από τα υπάρχοντα γήπεδα του δήμου μας. 

Ξεκινάμε σήμερα από το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Ασπρόκαμπο που από το 2014 ναι καλά διαβάσατε από το 2014 ο κ. Σταματόπουλος προσπαθεί να τοποθετήσει πλαστικό τάπητα στο χωμάτινο γήπεδο του Ασπροκάμπου μέσω χρηματοδότησης ύψους Ε : 368.999.- του προγράμματος Αγροτικής ανάπτυξης 2007-2013. Θαυμάστε λοιπόν το γήπεδο Ασπροκάμπου και κάθε μέρα θα σας έχουμε και από ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου….!!!!

Υ.Γ. Στο δήμο της Κορίνθου το ίδιο διάστημα (από 1/1/2011 έως 2019) ο δήμαρχος Α. Πνευματικός μπόρεσε και τοποθέτησε πλαστικό τάπητα σε 13 πρώην χωμάτινα γήπεδα του δήμου του…. Τα σχόλια δικά σας…

Με εκτίμηση
Βαγγέλης Χουσελάς επικεφαλής του συνδυασμού 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ




Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Αέρας κοπανιστός τα εκατομμύρια Σταματόπουλου - Πλήρης αποδόμηση από Χουσελά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator