Νόμος και τάξη, αλλά παντού (Υπόψιν Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

0



Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση σας για το ντάντεμα των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων από την δικαιοσύνη, η οποία τελικά τους εξωθεί σε ακόμη μεγαλύτερες παρανομίες. [Βέβαια δεν είναι όλα πλουσιόπαιδα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.]

Αυτό που δεν κατανοώ είναι η δική σας επιλεκτικότητα. Είναι λιγότερο επιεικής η δικαιοσύνη προς το κοινό έγκλημα; Ή μήπως κινδυνεύετε από τους τσιμεντόλιθους και τις μολότωφ περισσότερο από τα πιστόλια και τα καλάσνικωφ; Η δικαιοσύνη μπορεί να είναι απαράδεκτη, αλλά είναι αναλογικά απαράδεκτη προς τους αναρχικούς. Αν ο δολοφόνος, ο βιαστής, ο παιδεραστής με διάφορα νομικά τερτίπια βγαίνουν σε πέντε έξι χρόνια (κι αν είναι πάνω από 80 χρονών δεν κάνουν ούτε μία μέρα φυλακή) ο μπαχαλάκιας πρέπει να φάει ισόβια;

Αν θέλετε την κοινωνία δίπλα σας, πρέπει να αξιολογείτε σωστά τα πράγματα και να διατυπώνετε σωστά τα αιτήματα σας. Το πρόβλημα των Εξαρχείων αφορά μόνο λίγους, που πραγματικά δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ξεφύγουν. Οι περισσότεροι γουστάρουν να μένουν στην γειτονιά των αναρχικών. Και πριν 40 χρόνια έτσι τα θυμάμαι τα Εξάρχεια (έχω μείνει δύο χρόνια εκεί) και τότε πάλι δεν ήταν μία νέα κατάσταση, αλλά μακρά παράδοση. Και τα ναρκωτικά και όλα υπήρχαν και μην προσπαθήσει κανένας άσχετος να μου πεί για «πολιτιστικά στέκια» και κουραφέξαλα.

Για την συντριπτική πλειοψηφεία των πολιτών το «πρόβλημα» των αναρχικών δεν υφίσταται. Απλά δεν περνάμε από τα Εξάρχεια, δεν νοικιάζουμε και δεν αγοράζουμε σπίτια και μαγαζιά εκεί, δεν παρκάρουμε αυτοκίνητα και μηχανάκια εκεί.

Δεν λέω, ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν εγκλωβιστεί εκεί χωρίς να το θέλουν, αλλά ξέρετε, υπάρχουν άπειρες άλλες γειτονιές, που για διάφορους λόγους κανείς δεν θα ήθελε να ζεί εκεί, αλλά είναι εγκλωβισμένος θέλει δεν θέλει. Ποιος θέλει να ζεί δίπλα σε χωματερές, σε διυλιστήρια, σε γραμμές τραίνων, σε εργοστάσια λιγνίτη; Ποιος θέλει να ζεί δίπλα σε καταυλισμό τσιγγάνων, ή «δομές φιλοξενίας» μεταναστών, ή φυλακές; Βέβαια είναι δικαίωμα του καθένα, να διέλθει και να κατοικήσει στα Εξάρχεια με ασφάλεια, αλλά και η αποστέρηση του για την συντριπτική πλειοψηφεία δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα.

Αλλά και ως προς το θέμα της ασφάλειας, είναι περισσότερο ευάλωτοι οι κάτοικοι των Εξαρχείων, από όλους εμάς τους άλλους, που δεν επιλέξαμε να ζούμε σε γειτονιές αναρχικών; Στο μόνο που είμαστε ασφαλέστεροι, είναι ότι δεν θα μας κάψουν τα αυτοκίνητα, αλλά όχι και ότι δεν θα μας τα κλέψουν. Αντίθετα ως προς το κοινό έγκλημα, που σαρώνει απ άκρου σ` άκρον την Ελλάδα, οι κάτοικοι των Εξαρχείων είναι πιο ασφαλείς από άλλους, γιατί οι αναρχικοί είναι νυχτοπούλια και κατά κάποιον τρόπο αστυνομεύουν την περιοχή τους. Είναι η μόνη κατηγορία χούλιγκαν, που αντιμάχεται εμπόρους ναρκωτικών. Και μην μου πείτε, ότι δεν τα καταφέρνουν· δική σας δουλειά είναι, όχι δική τους.

Βέβαια κυνηγάνε μόνο τους έμπορους ηρωίνης, γιατί για την κάνναβη έχουν άλλη γνώμη. Αυτοί όμως το λένε καθαρά· δεν είναι χρήστες και ταυτόχρονα «κυνηγοί»… Και εν πάσει περιπτώσει, όπως τα Εξάρχεια, έτσι και τα ναρκωτικά είναι επιλογή για τους περισσότερους. Το να μπαίνουν όμως στα σπίτια μας, να μας χτυπάνε για να μας ληστέψουν, να βιάζουν γυναίκες και παιδιά, να σκοτώνουν γέροντες, δεν είναι επιλογή μας.

Αντίθετα· επιλογή μας, προφανώς λανθασμένη, ήταν να εμπιστευτούμε σε εσάς την ασφάλεια μας, που ζητάτε προστασία απέναντι σε εκατό μαλακισμένα!!!!!!!!!! Και επειδή οι δικαστές δεν τους τιμωρούν, συχνά το αναλαμβάνετε μόνοι σας. Εμένα δεν με κόφτει αυτό· πείτε μου όμως έστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ, που περιποιηθήκατε αναλόγως ένα από τα πάμπολλα τέρατα, που πέσανε στα χέρια σας. Απέναντι στους δολοφόνους, στους βιαστές, στους μεγαλομαφιόζους είσαστε ΑΨΟΓΟΙ. Πιο πολιτισμένος πεθαίνεις…

Και είμαι μαζί σας στο σκεπτικό, ότι το μπερντάκι μπορεί να σώσει κάποιους νεαρούς από περαιτέρω κατρακύλα (αφού δεν το κάνει η δικαιοσύνη) αν και για κάποιους παραείσαστε «διδακτικοί» και κάποιους τους στέλνετε και στα θυμαράκια (για να μάθουν)… Για πείτε όμως καθαρά κι αντρίκια. Αφού η δικαιοσύνη, όπως όλα δείχνουν, δεν σκοπεύει να μας απαλλάξει από τους κανονικούς εγκληματίες, εσείς τι θα κάνετε; Θα συνεχίσετε να σφυρίζετε αδιάφορα κάθε φορά που ένα κτήνος ξαναγυρίζει στην κοινωνία για να κάνει τα ίδια;

Αφού λοιπόν εσείς αδιαφορείτε για την κοινωνία, που έχετε καθήκον και πληρώνεστε για να την προστατέψετε και αφού αποδέχεστε τον «νομικό πολιτισμό» τους για όλα τα καθάρματα, θα τον φάτε στην μάπα και οι ίδιοι. Αποφασίστε· ή είσαστε παιδιά του λαού, ή είσαστε πραιτοριανοί ενός καθεστώτος ανομίας. Και τα δυό μαζί δεν γίνεται.

Πιστεύω, ότι δεν είσαστε ανόητοι, γι αυτό σκεφτείτε. Θα πάτε κόντρα στην Ελληνική δικαιοσύνη, έχοντας στο πλάι σας το πολύ ένα τσούρμο αναρχοφοβικούς; Θα έχετε απέναντι σας όχι μόνο όλη την αριστερά και το κέντρο, αλλά και το μεγαλύτερο κομμάτι της ΝΔ, τα ΜΜΕ, τους διανοούμενους και πρώτα απ όλους σύσσωμο τον νομικό κόσμο, που ξέρει να πολιτεύεται πολύ καλύτερα από εσάς. Αν δεν έχετε δίπλα σας τον λαό, θα ξεφτιλιστείτε. Με τον διχαστικό λόγο το πολύ να παρασύρετε προσωρινά ένα κομμάτι του λαϊκού δεξιού ακροατηρίου, αλλά όπως είπα, προσωρινά μόνο, γιατί θέλει δεν θέλει, κάποια μέρα θα νοιώσει στο πετσί του, ότι το πρόβλημα του δεν είναι ο αναρχικός.

Και να σας το πω κι αλλιώς. Ξεσκίστε τους, σκοτώστε τους, διαλύστε τους, για να μην έχετε μετά καμία δικαιολογία, ότι οι αναρχικοί χαλούσαν την τάξη σε αυτήν την χώρα. Καταλάβατε τώρα, γιατί οι σοφοί δικαστές μας κάνουν τα στραβά μάτια για τους μπαχαλάκηδες; Πως θα δικαιολογηθεί τόση ανομία, χωρίς «πνεύμα ανοχής και ανωτερότητας»; Αφού αφήνουν ελεύθερους τους γιατρούς, που τα παίρνουν, για αντίβαρο αφήνουν και τον Ρουβίκωνα. Εσείς όμως για το πρώτο κάνετε τουμπεκί…

Δεν καταλαβαίνετε, ότι εκτίθεσθε άνευ λόγου; Εγώ σέβομαι τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων, δηλαδή και όσων δεν γουστάρουν τους αναρχικούς και κατανοώ, ότι στο επάγγελμα σας φυσικό είναι να υπάρχει αμοιβαία αντιπάθεια με αυτούς, αλλά οι αναρχικοί δεν πληρώνονται από το κράτος. Εσάς δεν σας πληρώνουμε (από το αίμα μας) για να ικανοποιήσετε την κόντρα σας. Άλλο να απαιτείτε, να μην υπάρχει διάκριση υπέρ των αναρχικών και άλλο να απαιτείτε, να υπάρχει διάκριση εναντίον τους. Γιατί αυτό κάνετε, εξαιρώντας όλες τις άλλες κατηγορίες παρανόμων από αυτήν την απαίτηση.

Πέρσι αφέθηκαν ελεύθεροι τρείς παιδόφιλοι, επειδή είχαν περάσει τα 80 για λόγους ανθρωπισμού!!!!!!!!!!!! Πιστεύει κανείς σας, ότι σε αυτήν την ηλικία ξεκίνησαν τα εγκλήματα τους; Μια ζωή εγκληματίες λοιπόν, χωρίς ούτε μία μέρα φυλακή κι εσείς, χωρίς ίχνος ντροπής, μας ζητάτε προστασία από πιτσιρικάδες. Ή μήπως είναι οι μόνοι πιτσιρικάδες, που βυθίζονται στην ανομία; Οι χούλιγκανς των γηπέδων τι κάνουν; Οι τσιγγάνοι πιτσιρικάδες τι κάνουν; Σε αυτούς τάχα είναι αυστηροί οι δικαστές και δεν χρειάζεται η δική σας διαμαρτυρία; Τότε γιατί δεν διορθώνονται;

Παρασυρθήκατε από την προεκλογική ρητορική της ΝΔ και κάποιων δημοσιογράφων, που σκοτίστηκαν για την τάξη· τις ψήφους των προβάτων ήθελαν και τώρα (που δεν έχουν ανάγκη) δεν διστάζουν να σας κρεμάσουν ως «υπερβολικούς», αλλά κατ ουσίαν και ως τους πραγματικούς υπεύθυνους για την σημερινή ανομία… Δεν το λένε έτσι βέβαια, αλλά όταν η «απάντηση» τους είναι νέες προσλήψεις κάποιων εκατοντάδων ατόμων, δεν εννοούν ότι οι δεκάδες χιλιάδες σημερινοί αστυνομικοί, είναι τελικά «ανεπαρκείς»; [Ηδη η Ελληνική αστυνομία είναι από τις πολυπληθέστερες αναλογικά με τον πληθυσμό.] Μόνοι σας το καταφέρατε αυτό, γιατί παίξατε το παιχνίδι τους.

Δεν είσθε ανεπαρκείς ούτε αριθμητικά, ούτε επιχειρησιακά (οι πολλές επιτυχίες το μαρτυρούν). Διαλέξτε εσείς λοιπόν· γιατί ή είσαστε ανεπαρκείς πολιτικά, ή είσαστε ανεπαρκείς ηθικά, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το χάλι στην ασφάλεια του πολίτη. Εγώ προτιμώ να συμβαίνει το πρώτο, γιατί διορθώνεται εύκολα, γι αυτό άλλωστε σας στέλνω και αυτό το μήνυμα. Αν συμβαίνει το δεύτερο, δεν θα εκπλαγώ, στην χώρα που ζώ και φυσικά δεν θα σας ξαναενοχλήσω.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νόμος και τάξη, αλλά παντού (Υπόψιν Π.Ο.ΑΣ.Υ.) "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator