ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα “Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης” του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Συνοικισμό, η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου πραγματοποίησε την κοπή της πίτας για το 2020.

Η κ.Βασιλική Ευστρατιάδου, Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους βουλευτές, τους τοπικούς παράγοντες και τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα, έθιξε ένα φλέγον θέμα, την καταστροφή του περιβάλλοντος, οι συνέπειες του οποίου είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατές και μας αφορούν όλους.

Στην συνέχεια, ακούστηκαν τραγούδια από την χορωδία της Στέγης υπό την διεύθυνση της κ.Αναστασίας Γοραντωνάκη - Αγγιστριώτη, μαθητές και μαθήτριες χόρεψαν για τον Πόντο, ο κ.Δημήτριος Κάτσουρας, θεολόγος, μίλησε για τους Νεομάρτυρες, η κ.Βασιλική Ευστρατιάδου αναφέρθηκε στα εναπομείναντα οικογενειακά κειμήλια και αντικείμενα και την τύχη τους, παρουσίασε το ημερολόγιο του 2020, που είναι αφιερωμένο στον Ποντιακό Ελληνισμό, ευχαριστώντας θερμά όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του και η κ.Μέλπω Παπαδοπούλου, φιλόλογος, μίλησε για το πέρασμα “από το παραμύθι στην παραμυθία”, με γνώμονα τον Άξενο - κατ’ ευφημισμό - Εύξεινο Πόντο.

Η εκδήλωση έληξε με την επίδοση τιμητικών διπλωμάτων στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ μαθητές, απογόνους Μικρασιατών της Κορίνθου.

Συγχαρητήρια, ευχές και κεράσματα ολοκλήρωσαν μια ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator