Χ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ: «Η ασφάλεια των πολιτών προτεραιότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας» - ΒΙΝΤΕΟ

0Αποφασισμένη δηλώνει η αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας να εκμηδενίσει την εγκληματικότητα και κάθε είδους μορφής παραβατικότητας.

Ο Χαράλαμπος Τετράδης, ο Διευθυντής της αστυνομικής Υπηρεσίας Κορίνθου, δηλώνει πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχουν πετύχει τα όσα στοχεύουν.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην τελευταία επιχείρηση στον καταυλισμό Ρομά στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ: «Η ασφάλεια των πολιτών προτεραιότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator