Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη": 5ο Σεμινάριο παραδοσιακών χορών "Ανατολική Ρωμυλία"

0



Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κορινθίων Τερψιχόρη εγκαινιάζοντας τον  5ο κύκλο σεμιναρίων του σας προσκαλεί με χαρά σ ένα ιδιαίτερο σεμινάριο με θέμα "Ανατολική Ρωμυλία-χοροί από τους κατοίκους του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού".Εισηγητής μας θα είναι ο κ.Νίκος Καλτσονούδης,που με τη συνοδεία ντόπιων μουσικών θα μας μεταδώσει όλη την γνώση του για αυτήν την τόσο ιδιαίτερη περιοχή!

Μουσικοί:

Πέτρος Βουβαλούδης: καβάλι
Θόδωρος Ιτούδης: γκάιντα
Διομήδης Στεφούδης: νταούλι

ώρα προσέλευσης: 10.45πμ
ώρα έναρξης:11.00πμ
ώρα λήξης:15.00μμ

Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής-κρατήσεις στα τηλέφωνα 6972907050 & 6974876511

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 11 π.μ. – 3 μ.μ.
Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου ΛΑΦΚ
Δαμασκηνού & Ερμού, 201 00 Κόρινθος

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη": 5ο Σεμινάριο παραδοσιακών χορών "Ανατολική Ρωμυλία""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator